Στοιχεία επικοινωνίας:

Jpeg946_p12

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη.

Από μικρός είχε άπειρες ιστορίες στο μυαλό του και αρχικά ονειρευόταν να κάνει ταινίες αλλά όταν έπιασε το μολύβι κι άρχισε να σκιτσάρει, αυτό τον κέρδισε και από τότε δε σταμάτησε ποτέ.

1 πλατεια αριστοτελους α

Έκανε μαθήματα ζωγραφικής αλλά κυρίως comics με τον Χρηστό Ζαπαρα και τον Βαγγέλη Ματζίρη.

3 ξενοδοχειο βιεννη β

Ασχολήθηκε λίγο και με μικρογλυπτική και συγγραφή σεναρίου. Σπούδασε 3d animation και γραφιστική στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ αλλά ακόμη δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το αντικείμενο των σπουδών του, κάνει προς το παρόν την πρακτική του και ταυτόχρονα δημιουργεί comics σε αυτοεκδοση, παίρνει μέρος σε εκθέσεις  και δίνει τα έργα του όπου ζητηθεί η συμμετοχή του- παιδικό βιβλίο, εξώφυλλο CD, σχέδιο για τατουάζ, ζωγραφική σε τοίχο, εικονογράφηση άρθρου κλπ.

14 α

Λέει ο ίδιος : ” Με τις λέξεις δεν είμαι καλός  αλλά μ’ αρέσει να εξερευνώ μια ιδέα και να την κάνω εικόνα σε ζωγραφιά, comic η storyboard. Αγαπώ  πένες και πινέλα, χρώματα και μελάνια, ακόμα και ψηφιακά, όταν όλα αυτά τα μέσα εικονοποιούν την ιδέα που έχω στο μυαλό μου.”

10α

Και συνεχίζει: “Αγαπώ τον κινηματογράφο και το animation , ελπίζω να έχω τον χρόνο και την ευκαιρία να πειραματιστώ και να δημιουργήσω εικόνες και ιστορίες και μ αυτό το μέσον”.

7 α