Στοιχεία επικοινωνίας:

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη  με σερραϊκή καταγωγή ξεκινά μαθήματα μουσικής και κλαρινέτου στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Από τα 19 της χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και στη δισκογραφία.

Γίνεται ιδρυτικό μέλος στο γυναικείο φωνητικό σύνολο Stringless

και συμμετέχει στο  ethnic μουσικο συγκρότημα Namaste.

Τραγουδά σε παραδοσιακά πανηγύρια της Μακεδονίας και της Θράκης μαθαίνοντας πλάι σε μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της ελληνικής παράδοσης.

Παραδίδει ομαδικά και ατομικά μαθήματα και σεμινάρια Voice Contact, όπου μεταδίδει την προσωπική της εμπειρία με το τραγούδι και τη φωνή ως μέσο έκφρασης, θεραπείας και σύνδεσης με την  ψυχή. Οι μαθητές της έρχονται σε επαφή με ρεπερτόριο από παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας και του κόσμου.   FB_IMG_1514495318894

Αισθάνεται σαν δεύτερο σπίτι της  τη Σαντορίνη, όπου έζησε και τραγούδησε, ενώ τον τελευταίο καιρό ζει στη Βιέννη. Τώρα ανοίγει τα φτερά της γράφοντας τα δικά της  κομμάτια και ονειρεύεται να ταξιδέψει τον κόσμο με όχημα τη μουσική! Ήδη είναι έτοιμη η πρώτη προσωπική δουλειά της σε παραγωγή Κωνσταντίνου Κόντου με τίτλο Metamorphosis

Λέει η ίδια για την σχέση της με το τραγούδι:FB_IMG_1514495142431“Τραγουδάω από μικρό παιδί. Ανυπομονούσα να τελειώσω το σχολείο, ώστε να μπορώ να διαθέτω όλο μου το χρόνο σε αυτό που αγαπώ. Στα 19 μου άρχισα να τραγουδάω επαγγελματικά.  Μαζί με τα σεμινάρια και τα μαθήματα τραγουδιού (Voice Contact) που παραδίδω, ειναι το μοναδικό επάγγελμα που έχω ακολουθήσει έως τώρα. Αυτό το θεωρώ ευλογία αλλά και επιλογή. Το να ζεις από αυτό που αγαπάς είναι μία βαθιά ικανοποίηση αλλά και πρόκληση. 

  Πιστεύω στην ενότητα των πάντων. Πως όλοι και όλα γύρω μας είμαστε το σύνολο αυτής της πάνσοφης δύναμης που ονομάζεται Ζωή. Είμαστε Ένα και ταυτόχρονα μοναδικοί. Καθένας είναι η μοναδική έκφραση αυτής της ύπαρξης. Ο κόσμος μας υποφέρει γιατί είμαστε αποκομμένοι από τον εαυτό μας, τους άλλους και το περιβάλλον μας.  Για αυτό μπορούμε και βλάπτουμε ότι θεωρουμε πως είναι έξω από μας. 
  Το τραγούδι είναι ένα από τα κανάλια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος  για να βιώσει τη ροή της αλήθειας του, της μοναδικότητας του και της αγάπης που βγαίνει από τον πυρήνα του Είναι του. Και ταυτόχρονα να το μοιράζεται με τους άλλους. Ψυχή με ψυχή. Και όταν είμαι ένα με τον εαυτό μου, αναγνωρίζω ότι είμαι ένα με το Όλον. Και αυτό είναι που χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ. Αυτό βοηθώ να βιώσουν οι άνθρωποι που έρχονται στα μαθήματα και στα σεμινάρια. Για αυτό τραγουδώ.”