Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου στις 19:00, το Navarino Network, διοργάνωσε στα γραφεία του Απελλού 3, ομιλία/συζήτηση με θέμα: ” Ερντογάν: Ο ιδρυτής της νέας Τουρκίας;”, με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, Χρήστο Ν. Τεάζη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://navarinonetwork.org/?p=4807&fbclid=IwAR1mjTBRIe4vliBXa-laTgeN0BWoLMIc1iEYX0L9g6R2vr_RgycILjR9wd0

Ο  Χρήστος Τεάζης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, με ειδίκευση στην τουρκική πολιτική. Ο κ. Τεάζης ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό (2001) και το Διδακτορικό (2009) του στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας. Το θέμα της διδακτορικής του διατριβής ήταν: «Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης: ο μετασχηματισμός της οικονομίας και της πολιτικής στην Τουρκία», η οποία εξεδόθη ως βιβλίο με τίτλο: « Η Δημοκρατία των Δεύτερων» (2009) και στα ελληνικά, από τις εκδόσεις Πατάκη, με τίτλο: «Η Δεύτερη Μεταπολίτευση στην Τουρκία: Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν-η άνοδος των μη προνομιούχων».